Semester = politiskt arbete

Jag har fått en del respons på mitt senaste inlägg om tomheten. Det var inte så att jag kände någon depression eller så, utan snarare bara ett konstaterande att just dagen efter ett stort event så blir det tyst. För mig var det samma känsla som när julafton är över, eller nyårsafton är över mer typ jaha, var det allt. 

Men både igår och idag har jag arbetat mycket med det politiska, jag skulle behöva vara på kolonin, men jag vet inte, då får jag nog ha en kanot för att segla runder, det regnar en hel del och har det lär regna en del till de närmaste två dagarna, men sen kanske, på söndag kan jag vara där en stund. Men jag skulle behöva vara där mycket. Nåja det får komma när det kommer. 

Det politiska då, ja jo det är härligt att arbeta med politik och jag älskar varje stund av det. Så för mig är det bara roliga dagar, även om jag har semester så är det fantastiskt kul att få jobba med detta och jag träffa så många människor varje dag, nästan som på ICA, så att man skulle vara ensam och övergiven på semester, nee… inte i min värld. Vilket är fantastiskt kul.

På tal om det, jag ringde i förra veckan och bokade en tid hos tandläkaren. Fredagen den 13 sabbade jag en tand, då får man ringa och boka tid. Oj, vilken trevlig sköterska som svarade, hon fick mig att må så bra just den dagen. För i mitt självömkande om en ond tand så fick hon mig att må så bra. Jag hoppas hon jobbar den dagen jag ska till tandläkaren, för då ska jag ge henne beröm. För det är inte varje dag man blir glad av ett tandläkarbesök. 

Onsdagen ser ut att bli en lugn dag, en del administration väntar i morgon. Sen ska jag nog bara ta det lugnt och se lite film och njuta av semestern. Man måste vila lite också har jag hört. 

Kommentera