Personligt

Mitt liv den senaste månaden!

Då har jag varit ordförande för Socialdemokraterna i Kävlinge kommun i en månad, och det har varit mycket arbete. Mycket att sätta sig in i och mycket man vill genomföra. Men var sak måste få ha sin tid. Den här helgen är jag på utbildning ” Styrelsen som utvecklingskraft”, faktiskt en utbildning som jag tror jag kan ha användning för i fler styrelser inte bara i Socialdemokraternas styrelse. 

Vad har hänt mer, ja jag har haft mycket med partiet och planering inför första maj firandet. Sen inträffade en form av bakfylla, tröttheten efter ett intensivt arbete infann sig och även lite magsjuka på det. Men nu börjar batterierna laddas upp igen och energin kommer sakta tillbaka. 

Kävlinge Fotoklubb hade fototräff i går lördag, men jag kunde tyvärr inte vara med, svårt att vara på två ställen på samma gång. Men de fick några fina bilder, blev mycket avundsjuk att jag inte kunde vara med och fota, är så sugen på det där med kameran nu. På torsdag har vi ny träff, det ska bli spännande att fota. Kameran och objektiven är laddade. 

Kolonin då, ja den har blivit lite lidande, eller nja inte så mycket. Men hade velat vara där någon dag till, men min förhoppning är att nästa helg ska kunna ägnas åt kolonilivet. Det har ju regnat en del den senaste veckan. 

Ja en kort summering av mitt liv den senaste månaden. Vi hörs, sköt om er.

Då är det offentligt

Jag blev i måndags vald till ordförande för Socialdemokraterna i Kävlinge kommun. Det är en stor ära och när jag först fick frågan, blev jag ganska paff, JAG leda partiet in i nästa valrörelse. Men när man får en sådan ärofylld förfrågan kan man bara inte tacka nej. Inte jag i vart fall. Jag inser att det är mycket jobb, men på samma gång spännande.e.

Du kan läsa mer om det politiska på min sida om politik på www.ipolitiken.se eller på partiet i Kävlinge. www.socialdemokraternakavlinge.se

Ibland klantar man sig

Ja så gick det igår. Jag var inte helt vaken på jobbet tror jag. Hade kört ut en halvpall med juice och skulle fylla på i hyllan. Står där lugnt och fyller på, tar ett steg bakåt och lyckas på något vis trampa lite på trucken och tappar balansen, försöker först styra upp det så att jag kan stå kvar, men har förpackningar i handen och det går inte.

Pang, jag flyger i backen, över trucken och sätter mig delvis på trucken och golvet, bak huvet rakt in i hyllan. Lite i chock och yr på kuppen känner i nacken om det blöder. Men nej det klarar sig, reser mig upp och fortsätter plocka upp varor. Sen börjar smärtan komma, känner hur det stelnar till i nästan hela vänster sida, och börjar känna smärta lite här och var.

Men inte någon allvarligt, jag fortsätter jobba dagen ut, kommer er, fixar lite hemma och sedan lägger mig en stund på soffan, när jag sen vaknar till och ska resa mig upp, AJ, då har jag verkligen ont i hela vänster sida. Jag känner bak i huvet, nacken, vänster arm, ryggslutet, svanskotan, vänster knä. Allt har stelnat och varje muskel som fick en stöt har slappnat av och smärtan är där.

Nåja, nu är det inte så illa som det kanske låter, för jag har bara lite ont idag, men jag känner av att jag drattat på ändan, och var jag slog mig idag om vi säger så. Nåja det släpper igen om några dagar, men tänker det får bli en lugn helg, med mycket vila och god mat i stället.

Vill önska er alla en trevlig helg och var rädda om er, ta hand om er och sköt om er. Var försiktiga där ute. Tänk på avstånd och tänk på att vår pandemi fortfarande inte är över.

Uppdateringarna fortsätter

Ja även denna helgen är dedikerad till att uppdatera hemsidor, skriva protokoll och sammanställa alla mina föreningsaktiviteter. Jag har ikväll skrivit klart protokollen till Kävlinge Folkets park. Jag har också uppdaterat den här sidans alla uppdateringar.

Vilken helg!

Ja det kan jag skriva redan nu!
Jag tror jag har en av de bästa helgerna som väntar framför mig. Jag har absolut inte några måsten, att fara iväg på. Jag har så mycket egentid denna helg att jag knappt tror det är sant. Jag kan få sitta och påta med det jag tycker är roligt, dvs. foto, hemsidor och grafik m.m.

Jag har några måsten, men de kan jag trots allt fixa hemma, jag behöver inte ens lämna min lägenhet. Jag måste fixa tre årsredovisningar och har lite material som ska förberedas inför årsmöten m.m. Men i övrigt är det en helg som är helt i min smak. Målet med den här helgen är att jag ska ha svarat på alla mail, ha uppdaterat all information på mina egna hemsidor, uppdaterat information för de hemsidor jag sköter och njuta av massor med film och serier.

Jag ska kort och gott bara vara jag för en gångskull, det händer inte ofta att jag har en hel helg där jag inte har några måsten eller någon aktivitet. Jag tackar alla för denna underbara möjlighet. Jag kommer att skriva ett nytt inlägg på söndag och berätta om jag är i fas med allt.

Just det, ett ständigt återkommande problem, kyla i min lägenhet har återkommit, har nu 18 grader och den dalar, ska bli spännande att se vad jag har för temperatur i morgon. brrr…. kallt.