Förändringens tid!

Det är förändringens tid för mig! Jag har bestämt mig för att minska på mina uppdrag, då tiden inte räcker till. Jag vill kunna fokusera på det jag tycker är viktigt just nu, för mig är det politiska arbetet det som betyder mest för mig just nu och då måste jag se till vad jag tycker är kul och vad jag brinner för just nu! 

Det är inte så att mitt intresse för kolonin, fotografering eller konsten försvinner. Men jag måste då personligen se till vad min tid räcker till för. Jag vet att jag har min koloni, den behöver mycket kärlek och i år fick den 5% kärlek. Fotografering tycker jag är kel, men sitter man som ordförande i många föreningar blir tiden kort för att utöva fotografering, då tappar man det som är roligt. Konsten är en del i att fotografera, den kommer jag alltid brinna för, men tiden finns inte att engagera mig i detta just nu.

Därför som jag har fattat det tuffa beslutet att avgå som ordförande för Kävlinge Kolonistförening, jag slutar som ordförande i mars 2022. Jag har också fattat det kanske än tuffare beslutet att avgå som ordförande för Kävlinge Fotoklubb som jag varit med och startat tillsammans med Filip. Jag kommer fortsätta vara medlem, men att driva föreningen får någon annan ta vid efter mars månad, då jag lämnar verksamheten. 

Konstforum i Kävlinge har jag varit suppleant och det var naturligt att avsluta det uppdraget då jag inte har tiden att ens gå på ett möte under året. Det känns bara fel att sitta på en post som jag inte har tid att fylla ens en gång. 

Sedan avgick jag som styrelsemedlem i Kävlinge-S också, men det var mer för att det strider ganska mycket med mitt uppdrag att sitta som ordförande för Socialdemokraterna i Kävlinge kommun (Kävlinge Arbetarkommun). Det blir lite som att sitta på två stolar, det går inte. 

Just nu sitter jag kvar som ordförande för den nybildade Silverforsen kulturförening i Kävlinge och som vice ordförande i Kävlinge Folkets park. Men på sikt kommer jag avsluta dessa två uppdrag också, tiden finns inte. 

Under 2022 kommer jag ägna all min tid åt valet, det betyder att alla dygnets 24 timmar kommer att gå åt till valarbete. De få timmar jag har kvar då, kommer jag att vara på kolonin eller fotografera. Det kommer vara min fristad och avkoppling. Det kommer vara där jag laddar mina batterier inför nästa omgång. 

Men som jag började med, det är förändring, men inte för att intresset har svalnat utan för att tiden är för kort, för att jag ska orka och må bra måste jag välja, jag väljer i tid, innan det är för sent. Så därför som jag minskar på mina uppdrag.     

Kommentera