Helgen gick fort!

Ja det var en helg som passerade väldigt fort. Tyckte fredagen när jag gick från jobbet var lång och det väntade en lång och härligt helg. Men nu söndag kväll och plötsligt är helgen slut. Vad har hänt då. Nja en del men inte tillräckligt mycket tycker jag.

Fredag och ruggit väder bjöd på en hemmakväll och lugnt slapp framför tv:n. Lördag var det lite mer som hände. En fika på dagen och sen fix på kyrkogården. Efter det var det tid för lite koloniarbete, klippte gräset mellan regndropparna. Men sen blev där inte mycket tid över.

Vid 17 tiden kom min bror på besök och hämtade lite rabarber, sedan tog vi en kebab. Satt och pratade (hemma hos mig) fram till vid 22 tiden. Vi hade mycket att prata om och många skratt, det var en mycket trevlig kväll. Tack för att ni kom!

Söndagen bjöd inte på så mycket, sov länge, åt några varma mackor till frukost. Sedan halvsova i soffan fram till 14 tiden. Då fixade jag en rabarberpaj och fryste in det som var plockat. Efter det blev det lite mat och fixade det sista med fotoklubben. Nu är den sidan klar och i full drift. Skapade också ett evenemang för föreningen den 11 juni kl 18.

Nu blir det lite Robinson och sen blir det nog tidig kväll för i morgon väntar jobb på ICA igen. Just ja fick förfrågan om att sköta en fjärde förenings hemsida här i Kävlinge, jag har tackat ja, så nu ska de bara fatta beslut om saken.

Trevlig söndagskväll alla, återkommer med mer i veckan!

Kommentera