Ibland klantar man sig

Ja så gick det igår. Jag var inte helt vaken på jobbet tror jag. Hade kört ut en halvpall med juice och skulle fylla på i hyllan. Står där lugnt och fyller på, tar ett steg bakåt och lyckas på något vis trampa lite på trucken och tappar balansen, försöker först styra upp det så att jag kan stå kvar, men har förpackningar i handen och det går inte.

Pang, jag flyger i backen, över trucken och sätter mig delvis på trucken och golvet, bak huvet rakt in i hyllan. Lite i chock och yr på kuppen känner i nacken om det blöder. Men nej det klarar sig, reser mig upp och fortsätter plocka upp varor. Sen börjar smärtan komma, känner hur det stelnar till i nästan hela vänster sida, och börjar känna smärta lite här och var.

Men inte någon allvarligt, jag fortsätter jobba dagen ut, kommer er, fixar lite hemma och sedan lägger mig en stund på soffan, när jag sen vaknar till och ska resa mig upp, AJ, då har jag verkligen ont i hela vänster sida. Jag känner bak i huvet, nacken, vänster arm, ryggslutet, svanskotan, vänster knä. Allt har stelnat och varje muskel som fick en stöt har slappnat av och smärtan är där.

Nåja, nu är det inte så illa som det kanske låter, för jag har bara lite ont idag, men jag känner av att jag drattat på ändan, och var jag slog mig idag om vi säger så. Nåja det släpper igen om några dagar, men tänker det får bli en lugn helg, med mycket vila och god mat i stället.

Vill önska er alla en trevlig helg och var rädda om er, ta hand om er och sköt om er. Var försiktiga där ute. Tänk på avstånd och tänk på att vår pandemi fortfarande inte är över.

Kommentera