Livet är som vanligt?

Ja är det så? Nej kanske inte direkt. Saker är inte som vanligt, vi ska inte träffas i verkligheten, vi ska var åtskilda och hålla avstånd. Men hur påverkar det oss? För min egen del påverkar det möjlighet att det blir mindre fysiska möten och betydligt fler digitala mötet. Det är klart att det är en fördel med att ha digitala mötet, för man hinner med betydligt fler mötet. Nackdelen är den personliga kontakten, det är inte samma sak att sitta och höra någon via det digitala medierna som den personliga möten.

Men nu är det som det är och då får man anpassa sig till den digitala världen. Jag har idag varit på första fackliga mötet för den här veckan. Vi ska ha digitalt möte hela veckan, fyra dagar. Det är tufft, då jag sen har digitala möten även på kvällen. Men det går man komma ihåg att sträcka på benen och ut och röra på sig lite. Inte sitta för mycket vid datorn.

Sen saknar jag min koloni, det är inte riktigt väder för att vara där, och om man vill dit, ja då får det bli på helgen, då det är höst och vinter, det betyder att mörkrets intåg kommer tidigt. Men till helgen ska det bli kul att ta en kolonrunda. Har lite kvar att röja undan där.

Fotograferingen ligger lite på is just nu. Jag jobbar en del med Kävlinge Fotoklubb och har fixat en del med den verksamheten. Men annars så är fotograferingen för egen del lite i dvala just nu.

Ja en kort sammanfattning av vad som händer just nu. Massa babbel och ganska mycket ointressant information. Men för den som vill veta så är det bara att läsa….

Kommentera