Svåra beslut!

Oj, vilken vecka, vilken månad och vilken start på 2021. Det har hänt så mycket i mitt liv sedan den 1 januari att jag knappt vet vart jag ska börja. Men vi kör igång direkt från första dagen.

Jag började det nya året med att bli sjuk (bara lätt feber och lite lätt ont i halsen) med rådande Covid-19 blev det till att stanna hemma och sedan ta ett Corona test på torsdagen. Då jag redan på onsdagen kände mig bättre, var jag helt övertygad om att jag inte hade någon smitta. Fick det glädjande beskedet på lördagsmorgonen, DU är negativ. (haha, ja jag vet att jag ibland kan vara negativ, nu har jag det på papper också). Ett skönt besked att få, dock trist att sitta hemma en hel vecka, utan att få gå ut eller träffa andra. 

Temperaturen i lägenheten, både inne och ute är från olika platser i lägenheten. 13 grader är mitt i rummet och 14 grader är mitt i lägenheten.

Nåja, det var inte så farligt, det jobbiga under den här perioden var att jag inte hade värme i lägenheten. Ända sedan 1 december har jag klagat till min hyresvärd över att jag flera gånger per dag har 17 grader eller lägre temperatur i min lägenhet. Under nyårshelgen och helgen efter blev det värre, det blev kallare ute och temperaturen i min lägenhet sjönk lägre och lägre. Som lägst blev det 13,3 grader. När man har så kallt är det svårt att genomföra något vettigt hemma. Därför har jag inte orkat blogga, uppdatera hemsidor eller skriva några artiklar. Nu äntligen i veckan har jag 20,5 grader vilket är helt underbart. Det går att vara i lägenheten och det går att tänka klart igen. 

Jag har mycket att fundera på den här helgen. Jag kommer att ta stora beslut som jag vet kommer att påverka mitt liv för lång tid framöver. Men jag vet innerst inne att valet är rätt och att det är det rätta, men på samma gång är jag lite rädd. Men jag tror min rädsla är bra, jag var rädd när jag tog mitt första jobb, jag var rädd när jag bytte jobb, jag var inte rädd när jag fick en högre position på jobbet (gick inte bra då), jag var rädd när jag satte mig som kassör och sedan ordförande i Kävlinge Kolonistförening, jag var rädd när jag gick med på att sitta i en nämnd. Samtliga dessa går bra och har gått bra. Sen är kanske rädsla fel ord, mer nervös. Men på samma gång när man är nervös och lite rädd brukar det bli bra för min del. Tänker så här, nu kör vi!

Ja det var lite om vad som händer och har hänt i mitt liv de senaste veckorna. I januari är det oftast bokslut i föreningar, planering inför årsmöte osv. I år är det lite svårare då de flesta årsmöten måste hållas digitalt eller skutas upp. Nåja det är på samma gång en härlig tid och mycket kul på samma gång. Den här helgen och nästa ska jag se till att alla hemsidor jag äger ska bli uppdaterade och fungera 100% felfritt inför februari månad. Kolonin ligger lite i dvala just nu, har många planer där, men det får bli lite varmare och lite uppehåll i vädret, just nu är det vatten över allt. 

Mycket pladder, jag vet, kanske någon finner det intressant att läsa, men jag skriver också av mig för egen del, lite som terapi ibland. Vi hörs! Svejs hejs!! 

Kommentera