Tomheten!

Har du någon gång skapat ett arrangemang? Har du någon gång arbetat med ett projekt som tagit flera månader och allt arbete kring det. Ja då vet du var jag menar när jag skriver tomheten som uppstår.

Igår hade vi en fotoutställning i Kävlinge Fotoklubb, en utställning jag i stor utsträckning planerat och förberett på egen hand. Allt från polistillstånd, till kontakter, till kommunen, parken, till skapa utskrifter, till att planera ja i mångt och mycket har jag planerat och fixat allt inför utställningen. Jag fick lite hjälp av två i föreningen på slutet, tack för det. Det blev mycket på slutet och mycket som jag skulle tänka på och hålla i.

Men känslan som sen kom igår, när vi hade utställningen, det kom över 200 besökare och tittade på våra foton. Vilken uppslutning, jag är stolt, vi borde det, vi lyckades få till det. Allt jobb jag lade ner på förberedelserna allt jobb som fotograferna la på att ställa ut. Vilket stor succé det blev tillslut.

Det var min första utställning och jag må då säga att det var så roligt att få visa upp och prata om sina bilder. Det var något nytt men alltså så kul att föra samtal med folk. Att få en form av erkännande för det arbetet man har lagt ned på utställningen. Det var väldigt kul och jag längtar till nästa gång. Ni som besökte mig, ni vet att jag har en hemsida där det snart kommer att gå att köpa bilder av mig. Men jag återkommer med det.

Men efteråt, tomheten som inföll. Det slutade att ringa, det slutade att skrivas och frågas, det blev bara tyst. Men på samma gång var det skönt, idag söndag har jag bara vilat och vilat och vilat. Det blev en tidig kväll igår tror jag somnade vid 22 tiden och vaknade på allvar idag kl 12. Det var nog var jag behövde efter veckor av stress och veckor av att jaga och fixa med allt. Men det roliga är att jag har ett nytt arrangemang jag håller i om en vecka. Så därför var det bra att idag ta en dag ledigt för att sen ladda om inför kommande arrangemang.

Nästa är Socialdemokraterna i Kävlinges arrangemang som jag är delaktig i och håller i trådarna. Målet är att vi ska få lika många besökare till familjedagen som till fotoutställningen på 200 personer. Så välkommen på lördag till Familjedagen i Folkets park i Kävlinge!

Kommentera