Vilken helg!

Ja det kan jag skriva redan nu!
Jag tror jag har en av de bästa helgerna som väntar framför mig. Jag har absolut inte några måsten, att fara iväg på. Jag har så mycket egentid denna helg att jag knappt tror det är sant. Jag kan få sitta och påta med det jag tycker är roligt, dvs. foto, hemsidor och grafik m.m.

Jag har några måsten, men de kan jag trots allt fixa hemma, jag behöver inte ens lämna min lägenhet. Jag måste fixa tre årsredovisningar och har lite material som ska förberedas inför årsmöten m.m. Men i övrigt är det en helg som är helt i min smak. Målet med den här helgen är att jag ska ha svarat på alla mail, ha uppdaterat all information på mina egna hemsidor, uppdaterat information för de hemsidor jag sköter och njuta av massor med film och serier.

Jag ska kort och gott bara vara jag för en gångskull, det händer inte ofta att jag har en hel helg där jag inte har några måsten eller någon aktivitet. Jag tackar alla för denna underbara möjlighet. Jag kommer att skriva ett nytt inlägg på söndag och berätta om jag är i fas med allt.

Just det, ett ständigt återkommande problem, kyla i min lägenhet har återkommit, har nu 18 grader och den dalar, ska bli spännande att se vad jag har för temperatur i morgon. brrr…. kallt.

Kommentera